Verzenden & retourneren

Verzending

Standaard verzenden wij je bestelling binnen Nederland en België.
Hiervoor hoef je geen verzendkosten te betalen, dit is kosteloos.
De levertijd is gemiddeld 7 werkdagen.

Verzending naar andere landen is mogelijk, hiervoor worden wel verzendkosten berekend.
Voor verzending naar andere landen willen wij je vragen contact met ons op te nemen.
Let op: plaats je een bestelling op een afleveradres buiten Nederland en België via onze webshop, dan kan het zijn dat wij je hiervoor alsnog achteraf kosten berekenen. 

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst van je betaling bij je thuis bezorgd wordt. Wij zijn daarbij echter wel afhankelijk van PostNL.

Bestellingen worden standaard door de post bezorgd. 
Zodra je order gereed is ontvang je van PostNL een track & trace code zodat je de zending kunt volgen.


 

Spoedlevering

Spoedlevering is tijdelijk niet mogelijk.

U kunt momenteel geen spoedlevering aanvinken.

 

Alleen in Nederland is spoedlevering mogelijk.

Spoedlevering moet door klanten gekozen worden bij het plaatsen van de bestelling, dit kan door op de product pagina het vakje aan te vinken bij Kosteloze spoedlevering via PostNL* actie alleen NL. Als dit vakje niet aangevinkt wordt, zal de order als een normale bestelling verwerkt worden en is de levertijd gemiddeld 7 werkdagen.

Als je op een werkdag voor 12.00 uur 's middags besteld, wordt de order dezelfde dag nog geproduceerd en naar je verstuurd. Als je op een werkdag na 12.00 uur 's middags een spoedlevering besteld, wordt de order de volgende werkdag geproduceerd en naar je verstuurd.

Als je kiest voor betaalmethode Vooruitbetalen via bankoverschrijving, houdt er rekening mee dat de order pas in productie genomen wordt als de betaling voldaan en zichtbaar is. Als je dus gekozen hebt voor spoedlevering betekent dit dat de betaling zichtbaar moet zijn voor 12.00 uur 's middags op een werkdag, anders wordt de order pas de volgende werkdag geproduceerd en verzonden.


Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL voor de verzending, een eventuele vertraging bij hen kunnen wij niet voorkomen.

Bij Matrashoes.nl produceren wij maatwerk naar klantorder. 
Om deze reden worden orders pas in productie genomen als de betaling binnen is. 
Mocht je daarom een (spoed-)order plaatsen maar deze niet direct voldoen (bijv. bij vooruitbetalen via bankoverschrijving), houd er dan rekening mee dat de order pas in productie genomen wordt zodra de betaling voldaan en zichtbaar is.                                           


Voorwaarden en retouren

LET OP: Matrashoes.nl produceert op maat gemaakte producten naar klantorder, 
hierdoor heb je volgens artikel 10.6 van de webwinkelvoorwaarden geen herroepingsrecht.
Dit houdt in dat Matrashoes.nl retouraanvragen kan weigeren als zij deze ongegrond vinden. 

Het verkeerd meten van je bestelde matrashoes is geheel voor eigen kosten!


Mocht het product niet geleverd zijn zoals besteld, kun je hier binnen 7 dagen melding van maken via het telefoonnummer 0031-(0)402912322 of via [email protected].

Matrashoes.nl beoordeeld dan je retouraanvraag. Bij goedkeuring krijg je een RMA-nummer toegewezen en zodra de matrashoes(en) weer in ons bezit zijn krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Belangrijk: 
deze service is enkel mogelijk wanneer de matrashoezen nog onbeslapen zijn,
daar wij deze niet terug kunnen nemen als je de hoezen al in gebruik hebt genomen. 
Stuur nooit producten zonder RMA instructies retour, omdat deze retouren nog niet aan je order gekoppeld zijn.


Matrashoes.nl is onderdeel van ESDH Slaapadviezen. Je kunt de complete webwinkelvoorwaarden van ESDH Slaapadviezen nalezen door op de link te klikken.

 

(0)
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen