Matrashoes met rits

Matrashoes met rits

Erger jij je ook zo aan een matras met vlekken en waterkringen, terwijl de matraskern eigenlijk nog helemaal goed is. Wil je een tijdelijk matras voor je opgroeiende kind of een logeermatras opfrissen? Of misschien heb je al een matrashoes met rits op je matras, maar zijn de vlekken er in de was niet meer uit te krijgen. Er zijn vele redenen om een nieuwe matrashoes met rits aan te schaffen.

 

 

Gemakkelijke aanbrengen, eenvoudig wassen

Je kunt op een simpele manier je bestaande matrassen een nieuw uiterlijk geven door er een matrashoes met rits om heen te schuiven. De matrashoes wordt standaard uitgevoerd met een 4-zijdige ritssluiting, zodat de boven- en onderzijde van de hoes geheel van elkaar los te maken is. Zeker bij een grote matrashoes is het gemakkelijk om de hoes in gedeeltes te wassen. Dit kan tot 50 graden. Enkel de droger raden wij af in verband met krimpgevaar.

Bestel eventueel een matrashoes met koppelrits. Zo kun je van 2 éénpersoonsmatrassen eenvoudig één geheel maken. Je rits de twee hoezen aan elkaar en door de stevige koppelrits schuiven de twee matrassen niet of nauwelijks. 
 


Bekijk de video om te zien hoe je een matrashoes aanbrengt

(0)