Meet je matrashoes voor een passende matrasvernieuwer


Welke maat matrashoes heb je nodig?

Om je matrashoes het mooist te laten passen kun je het beste de matraskern meten, zónder de tijk. Mocht je de matrashoes óver de huidige tijk heen willen plaatsen, kun je direct het matras met tijk meten. 

De matrashoes is enigszins rekbaar; mocht er dus in de meting één centimeter verschil zijn is dit geen ramp. De matrashoes vormt zich probleemloos naar je matraskern, waarbij de kwaliteiten van de hoes niet verloren gaan.

Iedere matrashoes in ons assortiment wordt op maat gemaakt. Als je de juiste maten doorgeeft, dan kun je uitgaan van een perfect passende matrashoes, ongeacht het type matrashoes dat je bij ons besteld. Bekijk ons assortiment.

Let wel: het meten van je matrashoes is op eigen risico van de klant. Wij maken alle hoezen naar klantorder en produceren de matrashoes exact naar de doorgegeven afmetingen. Lees hier meer over op onze garantiepagina.

 

 

  
Zo meet je jouw matras:

1. Meet de breedte in cm
2. Meet de lengte in cm
3. Meet de hoogte in cmGa naar het complete assortiment.

(0)
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen