Matrashoes op maat

Gun je matras een tweede leven met een nieuwe matrashoes

Waarom investeren in een compleet nieuw matras als dat niet nodig is? Met een matrashoes voelt je huidige matras weer als nieuw. De frisse matrashoes wordt voor je op maat gemaakt, zodat deze perfect om je matras past. Je kunt deze eenvoudig zelf aanbrengen. 

Zo werkt het

In vier stappen een fris, nieuw matras!
 
  • Meet je matras op
  • Bestel direct online je matrashoes
  • Ontvang de nieuwe hoes kosteloos thuis
  • Plaats de nieuwe matrashoes eenvoudig om je matraskern

Een matrashoes van Nederlandse bodem

Je matrashoes wordt voor je op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Wij werken daar uitsluitend met anti-allergene stoffen die geweven zijn in Nederland of Duitsland. En aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, zoals het prestigieuze Öko-tex keurmerk. Je krijgt op iedere matrashoes 1 jaar fabrieksgarantie.

Welke matrashoes past bij jou?

Je kunt kiezen uit verschillende matrashoezen. Het verschil zit bijvoorbeeld in het materiaal, de ventilerende eigenschappen en de plaatsing van ritsen voor extra gemak bij aanbrengen en wassen. Wij leveren ook waterdichte matrasbeschermer van medische kwaliteit. Alle hoezen zijn wasbaar op 50 graden.

Aanbevolen producten

(0)
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen